Powered By Blogger

luni, 7 februarie 2011

Dacă aş fi pentru o zi...

...nu,nu preşedinte.Dacă aş fi pentru o zi bărbat,ce dracu aş face? Habar n-am. Probabil aş face numai tâmpenii,aş fluiera dupa femei pe strada, aş fi un nesimţit şi jumătate,aş fuma pe strada*,mi-aş aranja "jucaria" din 5 in 5 minute,aş fi foarte încântată să pot face pipi din picioare,şi cu siguranţă,aş face-o cu o femeie să vad cum se prezintă orgasmul şi din partea cealaltă. Bun,dar astea le-ar face oricine(cred eu). Ce aş mai face deosebit? Chiar nu ştiu. Ce pot face bărbaţii şi nu pot face şi femeile-în afară de cele enumerate mai sus? Acum îmi dau seama că de fapt,nu mi-aş dori să fiu barbat,că n-aş ştii ce să fac sau aş fi cel mai gay** de pe planetă .Deci e bine că sunt femeie,e perfect aşa!
*-ştiu că se poartă şi e foarte la modă,trendi şi cul să fumezi pe stradă,dar eu n-aş face-o că mi se pare cel puţin de prost gust ca o femeie să meargă cu ţigara în mână pe stradă.Prefer să mă opresc pe o bancă şi să fumez,dacă chiar nu mai pot aştepta până acasă.
**-n-am nimic cu gay-ii,sunt de-o toleranţă rara în privinţa asta.

4 comentarii:

  1. ce altceva mai putem face noi?????
    pai putem cara lucruri foarte grele pe distante lungi,putem repara masina de spalat si chiuveta din baie,putem cara lucruri lungi pe distante grele,putem...hmmm....putem sa.....saaaa......hmmmmmm.......................

    RăspundețiȘtergere
  2. @killaru:eee,puteti voi de toate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar plăcea să experimentez o zi în pielea unui bărbat!

    RăspundețiȘtergere
  4. şi mie,dar să rămân cu creieraşul meu care şi el e de sex feminin:))

    RăspundețiȘtergere

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!