Powered By Blogger

sâmbătă, 9 iunie 2012

Uraţi-mi bafţi/succesuri mulţi


Deci oameni buni, io marţi dau prima probă la bac. Da, am 28 de ani şi acu am terminat liceul la seral. Dacă sunteţi curioşi de ce, o să vă spun. Pentru că atunci când trebuia să-l termin, m-am apucat de făcut copii şi n-am mai avut cum să-l termin. Mă rog, astea-s detalii total nesemnificative, ideea e că marţi mă duc să bat câmpii cu graţie la română. Proba orală. (Sunteţi nişte obsedaţi dacă imediat v-a zburat gândul la ceva cu conotaţie sexuală.) Acestea fiind spuse, şi având în vedere că toată vara mi-e futată cu examene de tot felul şi iarna asta la fel, că o să dau şi examenul Cambridge la limba engleză, vă rog să-mi ţineţi pumnii, ca să aveţi cum să mi-i daţi în cap în caz că nu iau vreunul dintre ele. Mă duc să mai citesc ceva. Haidi papapa.


2 comentarii:

  1. Nu e dracu' asa de negru cum zice presa mah, io de igzamplu tin minte ca m-am asezat pe scaun la aceasta proba orala si am povestit comisiei ca Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, pe care am reusit sa n-o citesc nici pana in ziua de azi, ca nu-mi place de ea, este un basm care are variante de nu mai stie de ele nu numai in tarisoara noastra ci prin tot spatiul balcanic, desi pe cinstite basmul taman prin aia se distingea ca n-are.
    Bonus am afirmat expresis verbis ca e basm fara happy end si tot 10 mi-au dat ca aveam de atunci atitudine si spuneam asa convinsa de se modifica istoria de dragul meu :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu de oral mi-e mie teama. :)) eu sunt stresata pentru istorie si geografie.

      Ștergere

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!