Powered By Blogger

vineri, 8 iunie 2012

Cum să-ţi strici ziua de dimineaţă



Cel mai simplu mod prin care-ţi poţi strica ziua de dimineaţă de la ora 7 jumate e să te urci în lift. După ce a mai fost cineva în el. Cineva de sex feminin. Cineva de sex feminin blondă. Şi creaţă. Şi foarte machiată. Da` asta e doar treaba ei. Treaba mea e că tre să mă urc în lift după ea. Care lift, fiind o cutie de chibrituri de 20x20 de cm, pute de trăzneşte a parfum. Habar n-am dacă e scump sau nu, şi sincer, mă doare direct în cur. Pentru că era atât de dulce parfumul ăsta, încât m-am simţit ca atunci când eram gravidă. Aşa m-a pocnit o greaţă bruscă de am zis că vomit pe loc.
Sfat: încercaţi să evitaţi să mai cădeţi dimineaţa în sticla cu parfum. Puteţi s-o faceţi doar dacă nu vă deplasaţi pe casa scării sau cu liftul. Stomacul meu vă va fi veşnic recunoscător.

12 comentarii:

  1. Blonda, creatza si machiata?!?!?! Pfoaiiiiiii,...ce fain e la tine-n bloc!!!:)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte fain e la mine-n bloc. daca-ti plac sorcovele si fotbalistii... si familiile de fotbalisti... :))

      Ștergere
    2. "hai fata" ;)) ca poate chiar mai faci un bb ;))
      Glumesc, I know what are you talking about ;) Te pup, eu in locul tau chiar i-as fi zis :D, se zice ca pt chakra comunicarii e f bine sa spui ce ai de spus, fix atunci cand trebuie

      Ștergere
    3. nu mai fac ca n-am cum. am avut grija sa nu mai am cum.:D
      nu prea am io obiceiul asta sa ma iau de oameni, ca sunt foarte (spre prea) toleranta... da` azi dimineata nici n-aveam cum...ca ea iesea din lift si io am si intrat... deci am trecut efectiv una pe langa alta, cu o intarziere de 5 secunde cat am preluat usa liftului de la ea. dupa care s-a pogorat iadul in stomacul meu si nu mai stiu nimic. :((

      Ștergere
  2. de aia io nu folosesc liftul ever

    RăspundețiȘtergere
  3. ca mi-a mai trecut ceva prin cap, cum dracu tu ai blog de fosta casnica, adica ai fost casnica, adica ai fost in echipa cu vita cu funda?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ma, am fost casnica si io. bine... acu sunt semicasnica, ca de lucrat lucrez tot de acasa. :)) dar am si o ocupatie in afara de copchii si casa si barbat. si pisici. ai inteles acum?:))

      Ștergere
    2. esti pasionata de arta culminara? :P

      Ștergere
  4. Ingerash, dar nu e mai bine să mergi frumuşel pe scări? Mai ales că liftul tău se mai şi blochează când se enervează. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu nu, mersi. da` pe tine o sa te car pe scari cand vii la mine. de la parter pana la 5, cu valiza in carca. in carca ta, desigur. :)) :))

      Ștergere

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!