Powered By Blogger

sâmbătă, 3 septembrie 2011

HOMBRE



Având în vedere ca mâine e ziua lui, i-am promis ca o sa-i dedic un blog. Pentru cei care nu stiu, eu nu am doi copii, am trei, hombre fiind un copil mare (si când zic mare, stiu ce zic - 95 de kile si 1,77 m)
Ideea mi-a venit aseara, în timp ce ma uitam la el cum se joaca "Printul din Persia nustiucât", si auzeam niste sunete de genul asta: "Fchuuuuuuchuuchuuchuuuu", "Aaaaaa", "Hiiiiiiiiii" urmate invariabil de "Nuuuuuuuuuuu, futu-ti mortii ma-tii!" "Unde te-ai dus? În pula mea!!!" si "Haaaaaaa, gata! Ce bun sunt!" Io ma fac ca n-aud, el se face ca nu ma vede ca ma strâmb si uite asa traim noi foarte fericiti, fiecare cu hobbiurile lui.
Hombre asta al meu e cel mai ciufut om de pe planeta si lucrul asta îl recunoaste chiar si el. E ursuz, ciufut si se descrie el singur ca fiind antisocial. Io zic ca nu el e antisocial, ci restul oamenilor n-au rabdare cu el.
El e singurul om care reuseste sa ma scoata din sarite atât de tare încât îmi vine sa-i f00t una peste ochi de sa-l darâm, da` n-o fac ca fin`ca sunt antiviolenta.
Tot el e singurul om de pe pamânt care a fost în stare sa ma cheme la balconul de la etajul 5 si sa ma puna sa-i arunc un capat al unei papiote cu ata ca sa-mi lege un trandafir pe care sa mi-l ridic sus singura.
E un romantic incurabil si un alintat - ceea ce este total anti-genul meu. Se mâtâie pe lânga mine si îi plac dragalaseniile.
Pe de alta parte, are gesturile unui barbat normal, adica: trec pe lânga el si-mi trage una la cur sau fluiera (nu stiu daca a paguba sau nu), si-o aseaza când ti-e lumea mai draga, râgâie, sforaie, înjura la meciuri si la jocuri, îi sta capul doar la sex, per total se comporta ca un mascul.
În schimb, este un cavaler cu doamnele, zice saru-mâna (si mie si altor femei-cunostintele pot confirma), îmi deschide usa, îmi ia plasele din mâna, îmi da mâna sa pot coborî din masina/autobuz, îmi saruta mâna pe unde ma prinde, face gesturi pe care acum nu le mai întâlnesti decât foarte rar si care pe mine ma dau pe spate.
Desi am recunoscut întotdeauna ca hombre al meu este pe dos decât genul de barbat care-mi place mie din multe puncte de vedere, vreau sa va spun ca în timp s-a transformat pe ici pe colo, prin partile esentiale în genul de barbat care-mi place mie. Si d-aia îl iubesc.
Plus ca mai are un mare atu: spune întotdeauna "Mie-mi place sa am liniste, nu dreptate!"
În concluzie - LA MULTI ANI hombre, sa-mi traiesti!

5 comentarii:

  1. iti foarte multumesc mai mamica. si sa stii ca tu meriti toate acele lucruri pe care le fac,poate chiar mai mult decat iti pot eu oferi. si sa stii ca si eu te iubesc enorm de mult

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: :)) mai anonimule...vezi ce se intampla daca nu stam fiecare pe calcul lui? io erau sa scriu blogul de pe contul tau, si tu acu esti anonim! halal!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. si cadoul?...i-au facut un cadou dragut...vreun calculator performant,ceva?....La multi years hombre!...
    p.s. don'soara Sorelly mi-a blocat contul din cauza ca m-am raliat cu teroristii...ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  4. @killah: don`soara Sorelly are de la mine un frigider plin de pule care-i sunt introbagate in toate orificiile pe care le are. dar nu injur moderatorii imbecili si cretini aici, la blogul pentru hombre al meu.
    again: imi pare rau ca te-a lasat fara cont din cauza mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. @killah: on topic acum, nu calculator, ci ceas. un ceas frumos. calcul e doojdemilioane, ai innebunit? :))

    RăspundețiȘtergere

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!