Powered By Blogger

luni, 15 august 2011

Prostia oare doare?

Ehehei dragii mei, constat ca lumea e batuta in cap si pe alte meleaguri, nu numai la noi. Dupa cum stiti, mie-mi place muzica. Da` rau, nu asa. Deci sunt la curent cu multe chestii, urmaresc MTV-ul, VH1, ma sed pe site-ul MTV-ului, pe twitter, pe facebook, pe tumblr, ma rog. Acum MTV-ul a inceput un concurs unde poti vota pentru cine vrei si-ti place si consideri ca merita sa castige. Pana aici, nimic deosebit. Primesc pe twitter un mesaj sa intru si sa votez pentru Bon Jovi la categoria Most Iconic VMA Performance ca sunt propusi cu "Livin`on a prayer/Wanted dead or alive" varianta din 1989, lor apartinandu-le prima varianta unplugged la MTV EVER! Asta inseamna "iconic" si dintre cei propusi nimeni nu a mai avut un asemenea impact asupra respectivei televiziuni, ca despre asta e vorba de fapt, nu? Despre VMA Performance.
Asta este The Best VMA Performance EVER! Si cu asta am spus tot. Si daca n-as fi fost cel mai mare fan Bon Jovi de pe planeta tot pe ei i-as fi votat la categoria asta, pentru ca nu au concurent.
Dar sa revenim la prostia celor de dincolo...de peste mari si tari. Azi noapte la ora 3, cand eu inca votam de ma dureau degetele...ce-mi trazneste prin cap? Sa ma uit si la comentarii. In acel moment, Michael Jackson era pe locul 1, la distanta de 0.84% de Bon Jovi. Deci competitie foarte stransa. Cand ma uit la comentarii...toti "fanii" MJ, adica, aia care s-au trezit fani peste noapte (vreau sa zic peste noaptea in care a murit)postau comentarii din ce in ce mai stupide si ilogice, gen: "Vote for Michael! He`s the king of pop!" Iar eu in capul meu ma gandeam: Thuamne cat sunteti de idioti...ce-are sula cu prefectura? O fi ala king of pop, da` de aia nu se da premiu pentru cel mai bun entertainer, sau showman, sau dansator. Nu vorbim despre spectacolele unui artist, sau despre intreaga cariera. E vorba despre Most Iconic VMA Performance. Si ala le apartine celor de la Bon Jovi.
Ah, si inca ceva. Fanii lui Bon Jovi sunt educati si nu vorbesc urat despre Maical, pe cand ei da, si despre noi si despre trupa.
Puteti vota si voi aici aici pe cine vreti. Da` ar fi frumos sa votati pentru Bon Jovi. Pentru ca merita, si pentru ca io o sa va iubesc olueis daca faceti lucrul asta! PS:Acum 10 minute cand m-am apucat eu de scris postul asta, Bon Jovi era inaintea lui Maical cu 1 si ceva la suta, deci tot stransa e competitia.

2 comentarii:

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!