Powered By Blogger

vineri, 1 noiembrie 2013

Fa-o fara sa te mai gandesti

Cei care ma cunosc, stiu cat pot fi de impulsiva. In urma acestor accese de impulsivitate, am facut multe lucuri, unul din ele fiind ca marti mi-am dat demisia. De ce am facut-o? Pentru ca mi se pare anormal sa fiu tratata ca o papusa pe care o muti unde vrei tu, cand vrei tu si cum vrei tu. Am refuzat sa fiu marioneta unei vendete personale si pentru asta am fost numita nesimtita si trimisa la locul meu, exact cu aceste cuvinte. Ma rog, nu despre asta vreau eu sa vorbesc. Vreau sa va povestesc despre mitul asta de "a gandi inainte de a face". Probabil in anumite cazuri (mi s-a demonstrat si mie) e foarte bine de aplicat. Dar... nu intotdeauna. Problema intervine in momentul in care nu prea stii daca sa faci sau nu ceva ghidat de primul impuls. In general, intuitia si al 6-lea simt ala de care se tot vorbeste nu prea te inseala. Adica vreau sa zic, daca ceva inauntrul tau iti spune sa nu faci lucrul cutare pentru ca nu e bine, probabil ar fi bine sa mergi pe instinctul respectiv si sa incepi macar sa fii atent. Evident se aplica si viceversa. Asa ca, dupa ce mi-am dat demisia, m-am hotarat foarte brusc sa nu mai am sefi NEVER EVER EVER. Probabil ca sunt inconstienta si nu stiu in ce ma bag, dar nu patesc nimic daca incerc. Asa ca... o s-o fac. Detalii deocamdata nu va dau, ca-s superstitioasa si nu vreau sa stric nimic. Daaaar, una peste alta, am pornit niste demersuri pentru ceva ce-mi doresc sa fac demult. Adica pentru unul din lucrurile pe care imi doresc sa le fac demult. Au facut-o si altii cu mai putina minte ca mine, asa ca nu vad de ce nu mi-ar iesi mie. In fine, postarea asta are rolul de a va face pe voi sa ridicati rugi la Buddha, Allah, Dumnezeu, Zarathustra, Odin, Zeus si la cine mai vreti voi si sa-mi tineti pumnii ca sa-mi iasa. Nu conteaza daca faceti matanii sau aduceti sacrificii, orice ajutor e binevenit! O sa-mi iasa, pentru ca e vorba de pasiune si dupa cum stiti, atunci cand e pasiune, totul merge struna.
Va las cu Patti Smith si al ei "Because the night", tocmai pentru a exemplifica ce inseamna pasiunea. Ce o sa vedeti aici e pasiune pura - chiar si dupa 30 de ani de la lansarea piesei se vede ca traieste ceea ce canta.

5 comentarii:

  1. Eu, una, te sustin sincer! Si o sa reusesti! Avand in vedere ca ma regasesc in mare parte din ce scrie mai sus insa mi-am cam pierdut speranta, nu pot decat sa ma bucur vazand ca mai exista oameni porniti sa-si implineasca un vis, iar reusita nu poate fi decat un pas inainte pentru cei care au ramas mai in urma sau au renuntat! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nunununuuuuuuuuu, fara d'astea cu pierdut speranta, mai ales tu, care esti atat de optimista! Nu asa se face! Tre' sa te mobilizezi, sau sa gasesti ceva care sa te enerveze atat de mult incat sa faci ceva doar pentru tine. :D Te pup, fatha! :))

      Ștergere
    2. Ce eram eu nervoasa, acum m-am enervat si mai tare!! :D Pazea lume, intra in actiune fetele impulsive si optimiste! :p

      Ștergere
  2. Rugile nu merg, Jules. Plus, nu stiu cu ce zeu sa vorbesc ca nu mai vorbesc de mult cu persoane imaginare, daaar, cum trecu ceva timp, ia spune, a iesit ceva?

    RăspundețiȘtergere

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!