Powered By Blogger

marți, 24 septembrie 2013

Reconfigurarea vietii

Noi capitole se anunta la orizont! Noi capitole in viata mea, evident. Am fost asa de ocupata in ultimele luni incat n-am avut timp nici sa respir in liniste. Pe langa operatia peste care am trecut cu bine, un job urmat de demisie si un interviu plus un test pentru un job pe care chiar sper sa-l obtin, m-a palit revelatia. Aia care zice ca daca stau in chirie n-o sa pot niciodata sa-mi fac casa visurilor mele. Asa ca acum sunt in plin proces de mutare la soacra-mea. Pentru ca si anume casa se va face in curtea soacra-mii. Nu ridicati spranceana pentru ca soacra-mea e fata faina, chiar daca pe alocuri tre sa fie si soacra.
Dar sa revenim. Deci in acest moment, biata soacra-mea e pe post de sofer, ca e singura din casa care are carnet si tre sa transporte copiii la scoala si hombreul la munca. La cati kilometri face zilnic cu noi, cred ca ar trebui s-o angajez cu forme legale ca si sofer.
Dar sa lasam aceste detalii deoparte si sa va spun ce-am facut eu vara asta - asa cum se facea pe vremuri la scoala in septembrie!
Paaaaaaaaaaaaiiiii, vara astaaaaaaaaaa eu am facut o gramada de treburi! M-am plimbat cat pentru doi ani, am legat o prietenie foarte mishteaux cu un neamt, mi-am refacut sanatatea si acum nu ma mai doare nimic (lucru foarte ciudat pentru mine...), am lamurit mai multe chestiuni personale cu mai multe persoane, mi-am pus planurile in aplicare si lucrurile au inceput sa se miste in directia dorita de mine. Ma simt bine din toate punctele de vedere. Culmea, abia astept sa vina ziua mea. Varsta de 30 de ani mi se pare cea mai misto! Si daca ma voi simti la fel de bine, din nou, din toate punctele de vedere, probabil o sa reusesc cam tot ce mi-am propus.
Pana una alta, sa ascultam niste muzica, ca in ultima vreme sunt obsedata de piesa asta:

dar si de asta:

Acestea fiind spuse, o sa revin cu un blog despre frumusetile patriei noastre, cu poze unde sa vedem si partile bune si pe alea rele - vorbim despre Transfagarasan si Balea Lac, barajul Vidraru si canionul Sapte Scari, si bonus o sa incerc sa descarc niste filmulete si/sau poze de la Oktoberfest, daca si cand voi gasi toate cablurile de la camera de filmat...

2 comentarii:

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!