duminică, 9 iunie 2013

Finalé

Azi... am baut alcool. Mult. De dimineata, ca sa fie bine. Si acum, dupa mult alcool, simt nevoia sa scriu, ca doar... de ce n-as face-o? Alcoolul asta e o mare pacoste. Cel putin in cazul meu. Din cauza alcoolului am facut cele mai mari prostii in viata. Dar nu asta vreau eu sa zic acum. Vreau sa zic doar atat - si e cu dedicatie speciala cuiva care atunci cand va citi va sti ca ii este adresata postarea asta.
Iti aduci aminte ultima noastra discutie serioasa fata in fata, cand ti-am spus ca daca ceva va merge prost, eu o sa castig? Si mi-ai zis ca nu se stie, dar probabil ca am dreptate? Ei, am avut dreptate. Eu am castigat, din toate punctele de vedere. Ai pierdut... din pacate pentru tine. Sau poate e tot raul spre bine, cine stie? Dar sa tii minte, nu ma cunosti atat de bine pe cat iti place sa crezi, si nici n-o s-o mai faci vreodata, pentru ca n-am sa te mai las in preajma mea. Habar n-ai de ce sunt in stare sa fac, mai ales daca ma... calci pe bec. Iar tu ai facut-o - desi e vina mea ca ti-am permis. Ne vom mai intalni, pentru ca nu avem cum sa evitam lucrul asta, dar de aici incolo, vei cunoaste doar partea aia nasoala a lui Julia de care ziceai odata ca ti-e oarecum frica, pentru ca pe undeva, in adancul sufletului, stiai de ce sunt in stare.
It's your move now!

ADIO!PS: Nu voi raspunde la niciun comentariu, nici aici, nici pe mail, nicaieri unde voi fi intrebata detalii despre postarea asta.

Un comentariu:

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!