Powered By Blogger

miercuri, 16 mai 2012

Guest post by Luana

Fernanda este cea mai iubitoare, blândă şi cuminte pisică din lume. În urmă cu câteva săptămâni a fost abandonată pe stradă, într-o cutie, împreună cu cei trei puişori ai ei nou-născuţi. I-am dus la noi la garaj - din păcate nu am avut unde altundeva să-i ţinem. Dar au fost feriţi de frig, de foame şi de alte pericole prin care ar fi putut să treacă pe stradă.

Zilele au trecut, puişorii au deschis ochii şi au devenit o gaşcă formată din două pisicuţe şi un motănel care îşi petrec zilele jucându-se şi alergându-se unul pe altul. Avem o domnişoară curioasă foc, căreia nu îi poate scăpa nimic şi care e interesată de tot ce se întâmplă în jurul ei; cealaltă domnişoară e timidă, cochetă şi delicată ca o mimoză :)) iar motănelul... deh! e băiatul pufos şi drăgălaş al familiei.

Fiecare dintre cei patru ar merita să locuiască într-o casă, împreună cu cineva care să-i iubească şi care să se poată ocupa de ei tot timpul. Aşa că, dacă îşi doreşte cineva să adopte măcar un membru al familiei sau dacă ştiţi pe cineva care şi-ar putea dori asta, vă rugăm să lăsaţi un mesaj aici sau pe facebook aici.
Din pacate, este nevoie de cineva din Timisoara care sa-i poata lua, deoarece in alt oras e destul de dificil...





2 comentarii:

  1. Ce draguti sunt!!!! Sper sa-si gaseasca o casuta in curand! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sper! i-as lua acasa acum (desi nu stiu cum, ca ei sunt la Timisoara) dar mai am 3...chiar nu vreau sa transform casa in gradina zoologica! :))

      Ștergere

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!