Powered By Blogger

miercuri, 16 mai 2012

Despre Masterchef



Mie îmi place tare de tot emisiunea asta. E drept că mă cam sperie reţetele ălora, că şefii sunt cam aroganţi spre maximum permis (da` îşi permit, ca doar sunt şefi), dar formatul are ceva care mă captivează. Io nu-s vreo mare bucătăreasă, da`-mi place să stau în bucătărie, mai ales când fumez şi fac mâncare. Şi când mănânc, dar asta e altă poveste. Şi mai ales îmi place Sorin Bontea. Nu-l văd stând în faţa aragazului, adică nu mi-l imaginez făcând mâncare, mi-l imaginez în schimb cu un şorţ pe el... şi atât. (if you know what I mean!) Pro Tv-ul a reuşit să mă facă să ma uit iarăşi la televizor, de fapt, nu, a reuşit să mă facă să ţin minte că într-o oarecare zi a săptămânii vreau să văd ceva la care să fiu şi atentă, că-n ultima vreme televizorul a fost pe post de fundal sonor în timp ce bântuiam internetul. De când cu Mastercheful ăsta, mă enervez când o văd pe vita aia de Andreea, nu mă pot hotărî cine vreau să fie Masterchef şi marţi seara ştie toată lumea că n-are ce discuta cu mine că io mă uit la televizor. Treaba asta s-a mai întâmplat când se difuza Highlander şi eu chiuleam de la şcoală ca să văd serialul.
Acestea fiind spuse, vreau să iasă odată Andreea aia din concurs că nu mai am înjurături noi pentru ea şi-am început să mă repet şi să fac combinaţii între ele. Şi mai vreau să se înfiinţeze un hotline unde să poţi vota să fie dată afară dacă şefii nu se îndură de ea. Aş vota fără să-mi pară rău de banii daţi pe sms-ul respectiv. Aş fi vrut să câştige Sisoko, da` na... când unii fură ca la uşa cortului, de obicei cei mai buni au de suferit.
PS: Andreea, ia pula şi găteşte-o pe aia, iar la urmă pune-i o fundă din aia de Minnie de care porţi tu. Dacă tu câştigi concursul, o să mă gândesc tot timpul că a fost mânărie doar pentru că eşti nevasta unuia pe care-l cheamă DJ Optik şi lucrează la ProFM.
Disclaimer: V-am zis că am rămas în pană de înjurături pentru femeiuşca asta... ce vreţi???

9 comentarii:

  1. Andreea, tu, tu, tu, ia-o-n fundă şi te du! Nu urmăresc Master Chef că numele emisiunii e de album cu manele: Master Chef de Chef, iar ăia sunt nişte muişti şi dacă zici tu că aia e curvă şi proastă şi e cu pile, aşa să fie . Da' Duncan Măclaud nu rula nopţile pe pro tv? Sau aveaţi orar miezonoptic, ca căluzării sau cacă lugării.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da tu, rula noaptea, motiv pentru care io trebuia să-l văd în reluare că nu mă lăsa tata să mă uit noaptea la TV. Acu ai priceput?
      Io n-am zis ca e curva, tu ai zis! :))))

      Ștergere
    2. Când o să câştige, atunci o să zici că-i curvă.

      Ștergere
    3. Binenteles. Si o sa mai zic si ca ma-sa asa si pe dincolo, si ca mamele alora care au votat-o sunt asa si pe dincolo...

      Ștergere
  2. In goana dupa un vis erotic cu Sorin Bontea am inceput sa dorm mai mult ...

    RăspundețiȘtergere
  3. O ba da , am momente cand imi canalizez toata energia numai pentru asta :))

    RăspundețiȘtergere

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!