joi, 26 aprilie 2012

Reclama

Mai oameni buni, eu nu fac niciodata reclama (pozitiva mai ales) moca. NICIODATA. De data asta, o sa fac o exceptie de la principiul "nici mama nu i-a dat moca lui tata" si o sa fac reclama unui local. Mai precis unei pizzerii. Locul cu pricina se afla in Brasov, evident, si toatele pizzele Hot si restu` la un loc nu fac cat face localul asta. Am mancat cea mai mishteaux pizza acolo, habar n-am cum se numeste, m-am lasat pe mana patronului si mi-a adus el ce-a crezut de cuviinta. Cel mai important, am fost acolo doua familii cu copiii dupa noi. Acuma, stim toti ca e aproape imposibil sa te duci undeva cu copiii dupa tine si dupa o ora sa nu se uite cineva urat la tine din cauza lor. Ca na, copiii se plictisesc repede, ii apuca alergatu`, intrebarile, rasu`, plansu`, mersu` la baie doar asa pentru ca n-au stare si alte asemenea. Ei, acolo nu s-a uitat nimeni urat la noi, au avut rabdare sa se hotarasca puradeii ce le doreste inimioara sa manance si am plecat de acolo dupa patru ore, in ciuda protestelor copiilor cum ca le e somn, s-au plictisit, le e cald, le e frig si alte asemenea. Au cea mai bestiala salata de fasole cu ton, au pizza cu cartofi, pizza cu nutella (care e bestiala), pizza cu spanac, pizza cu fasole(!), pizza impachetata (nu stiu daca asa ii zice, da` io asa ii zic, ca asa arata-nu e calzone, nu va mai ambalati, ca aia pana si eu stiu cum arata), blatul este o minunatie (al meu sot l-a mancat tot, nu ca in alte locuri unde taia marginile), au tot felul de mancaruri, preturile sunt mai mult decat ok si toata lumea se da peste cap sa te multumeasca. Nu le fac reclama ca ar avea nevoie, pentru ca nu au, chiar nu au nevoie. Le fac reclama pentru ca e prima oara cand nu am ce sa reprosez unui local de genul asta. Ah, si inca o chestie: locul e micut, da impresia de intimitate si ti-e drag sa stai sa mananci. Unde mai pui ca fac si livrari la domiciliu (desi eu mai repede m-as duce acolo decat sa comand acasa).
Ca sa incheiem scurta prezentare, o sa va spun si unde este si cum se numeste si o sa va dau si linkul de la site-ul lor.
Pizzeria "Mozzarella e pomodoro", str. Al. Sahia nr.11, e deschis de la ora 11 pana la ora 23, duminica este inchis.
Linkul catre site-ul lor.
Pofta buna!
PS: Daca o sa vi se para ca n-am dreptate, n-aveti decat sa va duceti si sa mancati pizza cu blat ars pe margini si crud la mijloc in restul locurilor din Brasov si sa veniti dup-aia sa ma contraziceti, dar pizza ca asta n-ati mancat de cand purtati putzulica.

2 comentarii:

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!