Powered By Blogger

vineri, 26 martie 2010

Fite,mese si extensii...+ huidu(ieli)

Bai frate,ce ti-e si cu "vedetele" astea de pe plaiurile noastre mioritice...te doare capu` daca te apuci sa le citesti bloagele.Huidu e certat cu Badea de o suta de milioane de ani bisecti.Cum nu poti fi certat cu un singur om,s-a luat de Bendeac.Si dupa aia de Teo.Sau invers,ca oricum nu conteaza si oricum mi se pisca mie de cine e certat cu cine.In schimb ma dispera foarte tare ca in penultimul post a lu` huidu(itoru`),el plange despre cum blogu` lui n-are comentarii la fel de multe ca ala a lu` bendeac in care prietena lui se intreaba de ce cacatu` e maro.Adecatelea...omu` nu numai ca nu mai stie de gluma sau banc sec,da` mai e si foarte ofticat ca blogu` lui cu postari de semi-analist politic nu face la fel de mult "rating" ca a lu` bendeac...si domne,ce nesimtire,in Romanica noastra mica-mare,numai scandalu` se vinde.Deci care va sa zica,tie nu-ti place scandalu`,si faci gargara pe unde apuci ca altceva nu prinde la romani,dar tu provoci un scandal,numa` ca sa faci si tu 200 de comentarii la o postare.Si dupa aia esti foarte,dar fooooarte siderat ca "Bendeac s-a inflamat".Pai daca omu` nu ti-a zis nimic,nu s-a legat de tine,n-are nici o apasare fata de tine...si pe tine te paleste bagarea in seama de-a-n boulea si cu japca...nu e normal ca apoi sa aiba si el un drept la replica?E drept ca are si bendeac momentele lui in care se glorifica singur si e un pic cam prea autosuficient,da`...pana meu,mie imi suna ca si cum cauti comentarii cu japca.Si dupa aia te iei si de tanti teo,care saraca...io una nu stiu daca mai e pe la tembeliziune pe undeva,ca oricum n-am vazut-o si oricum nici n-as vedea-o si daca ar fi.Da` de ce te doare oare pe tine capu`ca a luat ea 4 milioane de "ieuro" de la prima? O fi prima tv postu` lu` huidu` si nu stie nimeni? Sau e ofticat el ca lui nu i s-au dat 4 meleoane ca sa beleasca ochii pe posturile de televiziune sa prinda balbele? Concluzia? Nu este nici o concluzie,stati linistiti,tocmai am aflat ca am IQ-ul gainii daca nu tin cu Huidu.Deci,cot cot cot cot cotcodaaaaac!!!PS: sa nu ma cautati de oua,ca n-am.Am cotcodacit pentru satisfactia fanilor lui huidu.

5 comentarii:

  1. Huidu e întruchiparea vie, materială, clară a penibilităţii şi a infatuării cretine. Ca să nu mai zic de haz, pe care-l are, dar care lipseşte cu desăvârşire.

    RăspundețiȘtergere
  2. @corina: am zis ca numai eu am impresia asta:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Frate pe mine m-a lovit numa' esentialul din blogu' ăsta, că oricum nu mă mai uit la tv de secole si personajele mi se par numa' vaginamente ( mă întreb dacă pot scrie asta şi pe Netlog :D)
    cunoscute. Revenind al esenţial- dacă vreau comentarii şi trafic pe blog tre' să mă iau musai de careva, aşa că mă duc să pregătesc o listă care să mă propulsese în topul celebrităţii mai ceva decât pe Laika în spaţiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aia sau sa scrii despre sex. functioneaza maxim. blogul meu cu recenzia unui film porno are cele mai multe vizualizari. deci da? :))

      Ștergere

Uimeşte-mă cu inteligenta ta!